Gent indispensable

Divendres vaig anar a un sopar de Debianites, que malgrat tenir un nom amb connotacions extraterrestres són gent ben arrelada a la terra i compromesa amb els seus problemes, però que tenen el curiós costum d’utilitzar el sistema operatiu Debian als seus ordinadors.

Sempre és un plaer compartir un sopar amb gent que, amb la seva tasca diària, fa que aquest planeta sigui una mica menys inhòspit: Tots d’una manera o altra treballen per fer una societat més lliure i justa, també en l’àmbit del programari, però m’agradaria destacar per exemple la tasca de Toni Hermoso, Rafael Carreras o Josep Maria Ferrer, que treballen en diversos aspectes de la traducció de GNU/Linux al català; Xavi Drudis, que ha lluitat aferrissadament contra la legalització de les patents de programari a Europa; el Ramon Navarro i l’Alex Muntada, ficats en mil històries…; també a Jordi Funollet, de Badopi o la gent de Kernel Panic.

I en especial el Lluís Gras, el Serni, esforçat professor i desenvolupador de la Xarnoppix, i de qui ahir a més vam descobrir la seva faceta de bon vivant (que ja intuïem) perqu ens va fer d’amfitrió i ens va portar a un lloc que ens va deixar “descol·locats”.

Per algun lloc hi ha fotos de la trobada

Com m’ha dit avui un amic, allò que els usuaris de programari lliure ens estalviem en llicncies de programari ens ho gastem en sopars. Potser té raó, però trobo que és una manera molt més útil i creativa d’emprar els doblers. No trobeu?

1 Comment so far

  1. Toni Hermoso on Març 27th, 2007

    Va ser un plaer poder compartir taula!
    Et vas perdre la darrera ronda a Cerdanyola! A veure si no te n’escapes la propera 😉

Leave a reply