El KDE 4 ja té data de publicació

L’equip de llançaments del projecte KDE ha elaborat un pla de llançament per la llargament esperada versió 4.0. Finalment, sembla que es publicarà el 23 d’octubre de 2007. Mentrestant, hi haurà un important nombre d’etapes intermdies de llançaments alfa i beta, de congelació de cadenes pels traductors, etc.

El KDE 4.0 vindrà curull de novetats tecnològiques interessants, com ara la plataforma Solid per a integració del maquinari, un tractament del multimdia molt millorat gràcies a Phonon, millores en la usabilitat seguint les directrius del projecte OpenUsability, la plataforma Decibel, per gestionar de forma integrada les comunicacions de l’usuari, i un munt d’altres coses amb noms suggerents, com ara Strigi, Plasma i Oxygen.

Qui vulgui saber-ne més pot ampliar la notícia aquí.

No Comment

No comments yet

Leave a reply