Tret de sortida per les VII Jornades de Programari Lliure

Ja s’ha iniciat la crida a la participació de les VII Jornades de Programari Lliure que aquest any es faran del 2 al 5 de juliol a la UPF. Enguany s’ha decidit prioritzar la temàtica de les aplicacions multimèdia lliures aprofitant que a la universitat amfitriona hi ha una notable activitat de recerca en aquest àmbit. Però com sempre, les jornades estan obertes al programari lliure en general.

Si voleu participar-hi el portal ja és obert. Podeu participar-hi de diverses maneres:

  1. Presentant una comunicació (tipus congrés) sobre alguna tasca innovadora que esteu desenvolupant al voltant del programari lliure. Les comunicacions passen un procés de selecció i les escollides s’hauran d’exposar en públic durant 20-30 minuts.
  2. Fent un tutorial, que és com una mena de conferència que inclou demostracions pràctiques “in situ” sobre algun tema concret.
  3. Proposant un taller, que és una sessió pràctica (es fa en una sala amb PC) amb un nombre limitat d’assistents (1 o 2 per PC)
  4. Proposant la realització de trobades d’usuaris, traductors, desenvolupadors, etc. de programari lliure. L’organització de les Jornades proveïrà infraestructura per facilitar aquesta mena de trobades.

Consulteu l’organització si se us acut alguna idea diferent de les aquí exposades. Si només voleu rebre informació puntual, cal que us inscriviu.

No Comment

No comments yet

Leave a reply