El KDE en català, dins del “top-ten”

Aquests darrers dies, i gràcies a l’esforç de l’equip de traductors que hi treballa, les traduccions al català de l’escriptori lliure KDE han entrat dins de la categoria dels “10 millors”, que engloba les 10 traduccions més completes.

Concretament, la traducció catalana ha arribat avui a la quarta posició, amb el 99,99% traduït (falten només 2 cadenes, que corresponen a frases que no es veuen mai en pantalla), molts milers de cadenes per davant de llengües amb força més parlants com el francès o el castellà.

Per comprovar-ho, aquí teniu l’enllaç, però com que el rànquing varia dia a dia, millor que posi una imatge, per a la posteritat (cliqueu-hi damunt per fer-la gran):

kde4-topten

Ben segur que aquesta és una fita simbòlica, si es vol, però també és la prova fefaent que, amb voluntat i esforç, una comunitat modesta en nombre pot arribar allí on es proposi. D’això també en tenim exemples recents en el pla esportiu 🙂

1 Comment so far

  1. Francesc on Maig 29th, 2009

    Tot i que jo sóc usuari de GNOME i últimament del lleugeríssim LXDE, les meves més sinceres felicitacions a l’equip de traducció del KDE al català. Endavant, nois !!

Leave a reply